suslove01
gillis2u1
sharon65
beccaaza
bradley222

Termenii si conditii de utilizare

Termeni si conditii

GoDating.ro se adreseaza adultilor (varsta minima: 18 ani).

Acesta reprezinta un acord legal intre dumneavoastra si site-ul nostru. Va rugam sa cititi cu atentie acordul inainte de a va inregistra pe site-ul nostru. Prin inregistrare deveniti membru al site-ului nostru godating.ro  ceea ce inseamna ca ati luat la cunostinta termenii si conditiile si le veti respecta pe intreaga durata a statutului de membru.

In cazul in care nu agreati Termenii si conditiile, nu veti avea permisiunea de a folosi serviciile noastre.

Termenii si conditiile pot fi schimbate oricand, fara preaviz, avand efecte din momentul postarii pe site. Minorii (persoanele sub 18 ani) nu pot deveni membri.
La inregistrare, noi va solicitam informatii despre dumneavoastra care sa ateste ca aveti minimum 18 ani.

Atat dumneavoastra cat si noi putem decide unilateral, incetarea statutului de membru, din orice motiv, prin transmiterea unei notificari in prealabil. Ne rezervam dreptul de a inceta perioada in care sunteti membru, fara notificare prealabila, numai daca se constata nerespectarea termenilor si conditiilor.

Calitatea de mebru este individuala si reprezinta accesul dumneavoastra, personal,la serviciile oferite. Aceasta inseamna ca nu aveti dreptul de a autoriza alte persoane si nici nu puteti ransfera calitatea dumneavoastra de membru unor terti.


Conduita Online/Mobil

Ca membru, sunteti de accord cu urmatorii termeni:

Sunteti unic responsabil de continutul informatiilor postate pe site-ul nostru; sunteti unic responsabil si fata de ceilalti membri ai site-ului nostru.
Nu acceptam poze cu continut neadecvat sau cu minori.
Contul se aproba doar daca ati incarcat o poza de profil tip portret.
Astfel, membri nu pot posta informatii cu caracter defaimator, abuziv, obscene, profane, ofensator, cu orientare sexuala, amenintator, rasial, cu caracter de hartuire, si orice material illegal care poate restrange sau incalca drepturile unei alte persoane (incluzand aici si inalcarea dreptului de proprietate intelectuala, lezarea dreptului la intimititate, incalcarea normelor de publicitate). 
Asadar utilizarea site-ului nostru se va face cu respectarea tuturor normelor si prevederilor legale.

De asemenea, nu veti include in Profil: numere de telefon, denumirea strazii, adresa personala, referinte cu caracter anatomic si sexual, limbaj ofensator, nu aveti dreptul de a posta fotografii  care sa contina nuditate.
Nu aveti dreptul de a posta mesaje promotionale si nici acela de a cumpara sau vinde produse si servicii prin intermediul site-ului nostru.

Nu aveti dreptul de a posta, distribui si reproduce materiale cu incalcarea prevederilor legale referitoare la copywright, marci,fara a obtine in prealabil acordul proprietarului.
Sunteti direct raspunzator din punctul de vedere al interactiunii cu ceilalti membri ai site-ului.

Ne rezervam dreptul de a monitoriza eventualele dispute dintre dumneavoastra si ceilalti membri.

Disputele pe care nu le vom gestiona pe cale amiabila, devin litigii si cad in raspunderea instantelor de judecata.Pierderea statutului de membru

Nerespectarea termenilor si conditiilor de mai sus,va atrage pierderea statutului de membru.

Taxele, cheltuielile de judecata, (inclusive onorariul avocatului), in cazul nerezolvarii amiabile a litigiilor, cad in raspunderea dumneavoastra si rezulta din nerspectarea partial sau totala a termenilor si conditiilor prevazute de site-ul nostru.

Continutul Online

Pentru a oferi siguranta si informatii corecte, pozele si textele publicate pe site de utilizatori vor fi verificate de catre un moderator al GoDating.ro,iar daca vor indeplini termenii si conditiile, vor fi postate.

Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau alte informatii sau continuturi puse la dispozitie prin intermediul site-ului nostru site.com sunt cele ale autorilor respectivi și nu ale site-ului GoDating.ro, si nu ar trebui sa fie neaparat invocate. Acesti autori sunt singurii responsabili pentru un astfel de continut. Site-ul nostru GoDating.ro,nu garanteaza acuratetea, completitudinea sau utilitatea oricaror informatii despre site si nici nu adopta, nici nu aproba si nici nu este responsabil pentru acuratetea sau fiabilitatea oricarei opinii, sfaturi sau declaratii facute. In niciun caz, site-ul nostru GoDating.ro,nu va fi responsabil pentru orice pierdere sau daune care rezulta din increderea oricarei informatii sau continutului postat pe site-ului GoDating.ro sau transmis membrilor nostri.

ATENTIE – IMPORTANT: Exista posibilitatea ca membrii si utilizatorii nostri (inclusiv a celor neautorizati, de tipul hackerilor) sa posteze materiale si sa transmita mesaje cu caracter ofensiv sau obscen. Se poate intampla ca persoanele care va contacteaza sau pe care le contactati, sa va hartuiasca sau sa va jigneasca. Noi nu putem fi considerati vinovati in acest caz. Iata de ce va recomandam sa postati informatii si sa transmiteti mesaje in mod responsabil si matur.


Ne rezervam dreptul de a monitoriza materialele pe care le postati in Sectiunea Publica.  Astfel putem elimina informatiile si materialele postate de catre membri daca acestea au caracter ofensator, obscene sau de orice alta natura care incalca termenii si conditiile de furnizare a serviciilor noastre.

In pofida acestui drept al site-ului GoDating.ro, sunteti singurul responsabil pentru continutul materialelor pe care le postati in sectiunile publice ale site-ului cat si mesajele  private trimise  prin e-mail. E-mail-urile dintre dumneavoastra si alti membri ai site-ului nostru, au caracter privat asadar nu sunt accesibile publicului si sunt protejate prin lege.Eliminarea Informatiilor

Deoarece nu putem gestiona schimbul de mesaje dintre utilizatorii site-ului godating.ro, si nu suntem responsabili de continutul acestor mesaje,  ne rezervam dreptul,dar nu suntem obligati,sa stergem sau sa mutam postarile publice,inclusiv profiluri, si de a elimina astfel informatiile care depasesc prevederile site-ului nostru si mesajele care incalca normele de conduita impuse.

Sunteti singurul responsabil pentru continutul profilurilor, postarilor in Sectiunea Publica si mesajelor pe care le puteti transmite prin intermediul godating.ro catre alti utilizatori ai site-ului sau moderatorilor godating.ro.


Drepturi de Proprietate

Site-ul nostru, dispune si poate pastra dreptul de proprietate asupra informatiilor protejate prin copywright, a marcilor si a altor drepturi de proprietate.Totodata,membri,la randul lor,pot posta informatii protejate de copywright indiferent daca exista sau nu atentionare in acest sens. Cu exceptia informatiilor postate in Sectiunea Publica, sau atunci cand a fost solicitata permisiunea, nu aveti dreptul de a copia, modifica, publica, transmite,distribui expune sau vinde informatii care apartin proprietarului.

Prin postarea de informatii in Sectiunea Publica a Site-ului nostru, in mod automat deventi garant al informatiilor transmise si trebuie sa puteti face oricand dovada ca ati obtinut in prealabil dreptul  de licenta irevocabil, perpetuu,non-exclusiv, platit integral al informatiilor.


Informatii furnizate de Membri

Cu exceptia unor prevederi suplimentare, Politica de Confidentialitate a site-ului nostru prevede pastrarea confidentialitatii informatiilor pe care le furnizati incluzand aici si datele aferente card-urilor atunci cand achitati online.

Taxa Premium achitata prin Mobil (SMS)

Abonament Premium 1 luna -   5 euro
Abonament Premium 3 luni  - 10 euro
Abonament Premium 6 luni  - 20 euro

Abonamentele se platesc o singura data, dupa expirarea abonamentului nu veti fi taxat din nou. La sumele de mai sus operatorul de telefonie mobila va mai adauga TVA 19 %.

Disputele si litigiile referitoare la informatiile schimbate telefonic, vor fi solutionate cu furnizorul dumneavoastra de servicii de telefonie mobile.

Raspunderea din vina neintentionata

 

Site-ul nostru nu poate fi considerat responsabil, in mod implicit,expres, statutar,in legatura cu serviciul oferit si nici din punct de vedere al comunicarii dintre membri nostri, intre membri si noi.

De asemenea nu ne facem raspunzatori de caracterul comercial, mercantil al informatiilor postate de membri.

Nu suntem raspunzatori in cazurile de forta majora care pot afecta buna functionare a site-ului,normele de siguranta, insa vom cauta sa corectam orice neajuns ar putea interveni.

Totodata nu suntem responsabili de incovenientele cauzate de furnizorii de telefonie mobile incluzand aici problemele de acoperire cat si eventualele intreruperi ce pot interveni.


Limitarea Raspunderii

 

In niciun caz Site-ul nostru nu va fi responsabil pentru defectiuni rezultate din defectiunile accidentale, prin consecinta si indirecte ce pot provoca pierderi de date,de programe, intreruperi in furnizarea serviciului,eventuale neconcordante si blocaje.

 

Nu suntem responsabili pentru limitarea accesului sau chiar blocarea membrilor care nu au respectat partial sau integral normele de conduita,termenii si conditiile stabilite si agreate si nici nu va rambursa acestor membri cheltuielile ocazionate pentru a deveni membri PREMIUM.

Nu suntem responsabili, de eventualele incidente rezultate de actiunile membrilor si utilizatorilor nostri (incuzand aici si posibilele atacuri ale hackerilor).


Prevederi locale si nationale

Anumite tari limiteaza domeniile de aplicare a raspunderii si normelor de Securitate.

In acest caz normele noastre de Securitate se vor armoniza cu prevederile locale si nationale.

 

Prevederi Suplimentare

Consideram ca orice nemultumire poate fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil atunci litigiul va fi solutionat de catre instantele de judecata ale statului.

Obtinerea calitatii de Membru, inseamna ca in mod implicit, ati acceptat normele de conduita, termenii si conditiile stabilite de noi.

Acordul dintre dumneavoastra si noi,poate fi amendat,modificat,numai daca este legal posibil si daca exista o notificare scrisa din partea membrilor nostri. Acestia vor primi raspunsul nostru tot prin notificare scrisa.

Politica de Rambursare

Site-ul nostru va rambursa pretul de abonare achitat de membri, in termen de 72 de ore, in baza unei notificari scrise transmise administratorului, pe adresa de e-mail: webmaster@godating.ro, daca nu au fost utilizate serviciile Premium timp de 3 zile calendaristice.

Pretul de abonare nu va fi rambursat membrilor care au incalcat normele de conduita, politica de confidentialitate, termenii si conditiile din prezentul acord reciproc asumat.


Politica de Copyright

Intreruperea calitatii de utilizator ca urmare a incalcarii prevederilor legale referitoare la copyright:

Vom anula calitatea de utilizator,  sau membru Premium oricarui utilizator care,prin, informatiile postate, fotografii si continutul mesajelor schimbate cu alti utilizatori, incalca prevederile legale referitoare la copyright.

Aceasta decizie va fi luata de catre administratorului site-ului in baza unei solicitari scrise insotite de documente justificative transmise de proprietarul licentei,  prin care acesta demonstreaza ca utilizatorul nu a platit licenta, dreptul de utilizare si nu a obtinut un consimtamant scris din partea proprietarului.